Back to Artecno home page
 Motor cautare

Prin:
 Reviste
Antreprenorul nr.8/2001
Antreprenorul
nr. 8/2001

 

AUSTROTHERM-Materiale Termoizolante


Polistiren extrudat pentru termoizolatii perimetrale

Prin proprietatile sale termoizolante excelente, rezistenta mare la compresiune si impermeabilitate, 99,99%, polistirenul extrudat AUSTROTHERM XPS s-a impus pe piata materialelor termoizolante din lume ca un produs de inalta calitate.

Polistirenul extrudat Polistirenul extrudat AUSTROTHERM XPS este supus controlului de laborator extern si intern, fiind agrementat MLPAT cu nr. 002-03/237 - 1999.
Calitatile sale excelente recomanda polistirenul extrudat AUSTROTHERM XPS pentru rezolvarea celor mai dificile probleme in constructii.
- Termoizolarea perimetrala si protectia hidroizolatiei utilizeaza polistiren extrudat AUSTROTHERM XPS, pentru elementele de constructie aflate in contact cu solul, transformand subsolurile in incaperi locuibile. Tot aici se regaseste si termoizolarea soclurilor la cladirile de locuit.
- Eliminarea puntilor termice cu ajutorul polistirenului extrudat AUSTROTHERM XPS utilizand profile "cofraj pierdut" pentru grinzi, centuri si samburi din beton armat.
- Termoizolarea peretilor unei cladiri utilizand polistirenul extrudat AUSTROTHERM XPS, in cadrul unui sistem de fatada, conduce la realizarea unor cladiri bine termoizolate, precum si la economii majore in exploatare, prin reducerea consumurilor energetice cu incalzirea locuintelor.
Polistirenul extrudat AUSTROTHERM XPS are dimensiunile in plan 60 x 125 cm si grosimi variind de la 2 la 16 cm, in functie de tipul, densitatea si forma muchiei placilor, precum si in functie de aspectul exterior, rugos sau striat.
Fiind un material cu multiple imbunatatiri, polistirenul extrudat AUSTROTHERM XPS este utilizat acolo unde este necesara o calitate deosebita intr-o constructie.

Firma AUSTROTHERM COM SRL, componenta a concernului austriac SCHMID INDUSTRIEHOLDING GmbH, cu fabrici si reprezentante in opt tari europene, va asigura permanent materiale de calitate, produse conform Uniunii Europene si specialisti care sa va ajute la gasirea unor solutii optime pentru izolarea termica si fonica a cladirilor.