Back to Artecno home page
 Motor cautare

Prin:
 Reviste
 
 

Expozitii, targuri, conferinte, simpozioane, seminarii
 
Normative si reglementari in constructii-instalatii
Antreprenorul nr.1/2002
Antreprenorul
nr. 1/2002

 

Targul international de ferestre si fatade, Nürnberg, Germania


In toti anii pari se organizeaza la Nürnberg o manifestare unica: targul Holz-Handwerk 2002 si fensterbau/frontale 2002. In anul acesta, evenimentul va avea loc in perioada 20 - 23 martie.
Fensterbau/frontale este organizat de Nürnberg Messe, avand ca sponsori Fachverband Glas Fester Fassade Baden - Württemberg.


Gama produselor expuse va reprezenta sectorul de constructii al ferestrelor si fatadelor la nivel international, inclusiv numerosi furnizori de componente. Vor fi expuse:
- Sisteme de profile si structuri;
- Sisteme pentru fatade, ferestre si usi, porti industriale, usi si porti speciale, de xemplu pentru sere etc.;
- Produse semifabricate;
- Materiale si accesorii pentru productie;
- Invelisuri, produse de lipire, cherestea si materiale pe baza de lemn, agenti de curatare, produse abrazive, sisteme de blocare;
- Sticla si produse din sticla;
- Echipamente, inclusiv cele de siguranta si prindere a ferestrelor si usilor;.
- Echipamente de ventilare si de formare a umbrei;
- Solutii de ferestre si usi pentru organizarea birourilor;
- Servicii, asociatii, cercetare si dezvoltare, informatii tehnice;
- Masini, instalatii si unelte pentru prelucrarea sticlei, lemnului, plasticului, metalului, pentru finisarea suprafetelor si aplicarea sistemelor, protectia mediului.

Instalatii si echipamente de operare
In 2002, pentru a zecea oara, Fensterbau/frontale se organizeaza impreuna cu Holz-Handwerk. In principiu, toti fabricantii si firmele de service din domeniu vor prezenta produsele proprii, de la masini unelte, materiale si echipamente, la software de productie si proiectare.

Cateva elemente de piata
De la sisteme de profile, echipamente, masini, sticla, produse de lipire, obloane, jaluzele, la software de proiectare si productie, cei peste 700 expozanti vor oferi, in acelasi spatiu, o gama completa de produse, acest targ devenind astfel cea mai importanta manifestare pentru productia si comercializarea de ferestre si echipamente pentru fatade.
- verde - Sisteme de profile si structuri, materiale semifinite, accesorii productie, sticla si produse din sticla, componente si elemente prefabricate.
- rosu - Echipamente de prindere si siguranta, de ventilare si umbrire, organizarea birourilor, servicii, asociatii, cercetare si dezvoltare, informatii tehnice.
- albastru - Masini, instalatii si unelte, sisteme de operare, echipamente de operare.
- alb - HOLZ - HANDWERK
- bej - Service.

www.frontale.de

Sus